Dr. Shkëndije Tahiraj – Lokaj

Specialiste e Biokimisë Klinike

Stafi Drejtues Mjekësor i Laboratorit Cambridge

Cambridge Clinical Laboratories në Kosovë dhe Shqipëri, janë degët e Cambridge Clinical Laboratories UK, një nga laboratorët më të dedikuar ndaj cilësisë dhe inovacionit në botë, me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.

“Të përkushtuar ndaj cilësisë.

Të përkushtuar ndaj jush!”

Ky slogan është synimi i secilit prej antarëve të CCL.

Ne i vlerësojmë njerëzit më të cilët punojmë, si themelin e suksesit tonë në diagnostikë.

Kjo fillon që nga Bordi drejtues mjekësor i CCL, të cilet janë të gjithë mjek të suksesshëm, me integritet dhe që duan të bëjnë diferencën në punën e tyre.  Ne jemi të dedikuar në zhvillimin e vazhdueshëm profesional të specialistëve tanë, duke e mbështetur këtë me trajnime dhe konferenca. Kjo në mënyrë që ne gjithmonë të sjellim teknologjitë dhe metodat më të reja mjekësore tek pacientët tanë.

Biografia:

Dr. Shkëndije Tahiraj – Lokaj – Specialiste e Biokimisë Klinike

Doktor i Mjekësisë, Mjeke Specialiste e Biokimisë Klinike

Mjeke Specialiste e Biokimisë Klinike SHSKUK – S. R . Pejë

Mjeke Specialiste e Biokimisë Klinike Cambridge Clinical Laboratories, Prishtinë

Edukimi

Doktor i Mjekësisë: 1996 – 2004 Universiteti i Prishtinës, Fakulteti i Mjekësisë, Prishtinë, Mjekësi e Përgjithshme

Specialiste e Biokimisë Klinike: 2008 – 2012 Ministria e Shëndetësisë – QKUK, Instituti i Biokimisë Klinike, Prishtinë

Trajnimet tjera Profesionale

25 Tetor 2021 – Snibe Diagnostic, Shoqata e Biokimistëve Klinik të Kosovës (SHBKK), Departamenti i Laboratoreve

Universiteti i Mjekësisë Tiranë (UMT) dhe Shoqata e Biokimistëve të Shqipërisë (ASoLaM) “Update in Vitamin D”, Webinar

22 – 23 Tetor 2021 – Oda e Mjekëve të Kosovës, Prishtinë, Kongresi i V-të I Obstetrikës dhe Gjinekologjisë në Kosovë, Certifikatë

18-19 Tetor 2021 IFCC-Snibe, Simpozium Ndërkombëtar mbi Avancimet në Diagnostikën Laboratorike Klinike, Webinar, Certifikatë

15 – 16 Tetor 2021 – Oda e Mjekëve të Kosovës, Prishtinë, Kongresi i Dytë i Mjekësisë, Onkologji, Certifikatë

16 – 18 Qershor 2020 – AACC – Asociacioni Amerikan për Biokimi Klinike, Kursi – Coronavirus 2019, (COVID – 19), Certifikatë

15 – 16 Shkurt 2020 – Shoqata MAYA, Tiranë, Konferenca – Lidershipi në Shëndetësi, Aktualitete dhe Sfida,  Certifikatë

18 – 19 Tetor 2019 – Kongresi dhe Panairi i Parë i Mjekësisë, Oda e Mjekëve të Kosovës, Prishtinë,  Certifikatë

17 Tetor 2019 – Vartësitë këtu dhe gjetkë, midis sfidave dhe mundësive RezonancaA, Prishtinë, Certifikatë

13 – 14 Shtator 2018 – Shoqata e Biokimistëve Klinikë të Kosovës, Prishtinë, Kongresi i Parë i Shoqatës së Biokimistëve Klinikë të Kosovës, Certifikatë

15 – 16 Dhjetor 2017 – Shoqata e Infermierëve të Shqipërisë, Tiranë, Konferenca “Manipulimet Mjekësore dhe Testet Diagnostike”, Certifikatë

10 Maj 2017 – Shoqata e Biokimistëve Klinikë të Kosovës, Prishtinë, Konferenca e 4-t Shoqatës së Biokimistëve Klinikë të Kosovës, Certifikatë për pjesëmarrje aktive

07 Prill 2017 – Instituti AAB, Prishtinë, Simpoziumi i I-rë “Qasja bio-psiko-sociale ndaj problemeve të shëndetit mendor”, Certifikatë

16 Mars 2017 – Shoqata Kosovare për Sigurinë e Pacientit, Prishtinë, Simpozumi i Dytë Shkencor mbi Sigurinë e Pacientit, Certifikatë

07 Prill 2017 – CaliVita International, Prishtinë, Konferenca e VIII Mjekësore “ Sistemi Imunitar-çelësi për shëndet të mirë”, Certifikatë

09 Mars 2017 – Shoqata e Nefrologëve të Kosovës, Prishtinë, Seminari Shkencor kushtuar Ditës Botërore të Veshkës, Certifikatë për pjesëmarrje aktive

17 – 18 Nëntor 2016 – Shoqata e Kirurgëve Plastik Rekonstruktiv dhe Estetik të Kosovës, Prishtinë, Konferenca e 2-të e Shoqatës së KPRE të Kosovës, Certifikatë

04 Nëntor 2016 – Shoqata e Kosovare e Endoskopisë Gastrointestinale, Prishtinë, Konferenca e 4-t Shoqatës së Endoskopisë Gastrointestinale të Kosovës, Certifikatë

03 – 04 Nëntor 2016 – Shoqata e Reumatologëve të Kosovës, Prishtinë, Kongesi i 3të Kombëtar i Reumatologëve të Kosovës, Certifikatë

Tel: 038776757

Email: [email protected]

Social: Facebook

Postimet