Duroi 20 vite dhimbjen e tmerrshme të barkut, mjekët u shokuan nga ajo që i nxorrën kur e bënë operacion

2017-05-16 në ora 15:57

Një grua nga Watford, Britani iu nënshtrua 20 vite më parë një operacioni për heqjen e dhjamit të tepërt, por që atëherë ka vuajtur nga një dhimbje e tmerrshme barku.

Përgjegjës për dhembjet e saj ka qenë një shirit 11 cm i gjatë i vendosur në zorrë që shërbente për ndalimin e lëngjeve të tepërta dhe nuk ishte tretur që nga vitit 1994.

Për neglizhencën e mjekëve, paaftësinë për ta zgjidhur rastin dhe mundimet që përjetoi për një kohë shumë të gjatë, ajo ka përtuar kompensim të pesështë.

Ata e kishin bindur se dhimbjet ishin normale por që fjala e tyre e gabuar bëri që ajo të vuante për 20 vite./Tv Klan/