E mahnitshme: foshnja nxjerr këmbët jashtë mitrës së nënës në vetëm javën e 22-të (FOTO)

2017-05-06 në ora 16:17

Ky imazh i mrekullueshëm i MRI tregon këmbët e një fëmije të shtrirë përmes një shkëputje në muret e saj të mitrës.
Gazeta e New England Journal of Medicine raporton se 33-vjeçarja, e cila kishte pesë lindje cezariane të mëparshme, nuk kishte simptoma para se mjekët të zbulonin gjendjen e rrallë në ultrazërin e saj të rregullt 22-javorë.

Përveç këmbëve të vogla, nga mitra kishte dalë edhe qeska amniotike, sipas fotografisë së ultrazërit shkruan Healthy Mummy.

Pas një MRI zbuloi shtrirjen, aty ishte një hapsirë 2.5 cm në murit e majtë të mitrës. Dhe fakti që këmbët e foshnjës ishin jashtë mitrës, nënës dhe partnerit të saj u tha se kishte rreziqe të lidhura me vazhdimin e shtatzënisë, transmeton Gazeta Shneta.

Pas një tjetër ultrazëri në javën e 30-të zbuloi se hapësira kishte dyfishuar në gjatësi dhe se qafë hernie tani jo vetëm që përfshinte këmbët e foshnjës, por edhe barkun.

Pra, në javën e 30-të, djali i shëndetshëm lindi përmes seksionit cezarian, duke peshuar 1385g./Gazeta Shneta/