Edhe pas tre muajve, kirurgët e QKUK-së nuk arritën t’ia mbyllin barkun pacientes

2019-02-01 në ora 08:15

Tre muaj trajtim në Klinikën e Kirurgjisë në QKUK, nuk i sollën shërim Bukurije Hajrizit. Kirurgët abdominal nuk kanë arritur ta shërojnë dhe as t’ia mbyllin barkun asaj.

Kështu tani po i duhet të kërkojë ndihmë në Turqi. 43 vjeçares që ishte bërë lajm për mungesë rrjete pas hapjes së barkut në Klinikën Kirurgjisë Abdominale, varra nuk po i mbyllet ani se rrjeta iu dhurua nga deputeti e afaristi, Ramiz Kelmendi, njofton Klan Kosova.

Trajtimi i gruas nga Fushë Kosova, tanimë është i pamundur në QKUK, për shkak të mungesës së përvojës për trajtime të kësaj specifike.

Për këtë arsye mjekët kanë rekomanduar trajtim jashtë vendit.

Ky është numri i kontaktit të bashkëshortit të Bukurijes, Lulzim Hajrizi: 049-630-182.