Fotografi kapë momentet emocionale të prindërve dhe foshnjës së porsalindur (Foto)

2017-04-18 në ora 21:28
Fotografi, Leilani Rogers, ka shkrepur fotografi mahnitëse të një momenti tejet emocional kur një çift bëhen prindër për herë të parë, transmeton lajmi.net.
Fotografitë e shkrepura, të cilat janë mjaft emocionale mund t’i shikoni më poshtë.