Fotografitë e mrekullueshme tregojnë nënën me pesnjakët e saj!

2017-05-16 në ora 14:27

Një nënë australiane, e cila lindi pesnjakë në muajin Janar, ka bërë një xhirim fotografik për të sapoardhurit e saj të ri. Kim Tucci, 26 vjeç, mori vetëm dy minuta për të lindur katër vajzat e saj dhe një djalë, të cilët ishin konceptuar natyrshëm. Një ekip prej 50 mjekësh dhe infermierësh ndihmuan gruan, duke ia mundësuar lindjen cezariane.

Mundësia e konceptimit të pesnjakëve natyrisht është rreth një në 55 milionë. Historia e znj. Tucci u bë e rëndësishme nëpërmjet faqes së saj në Facebook, ku regjistroi detajet e shtatzënisë së saj. Biznesi lokal Erin Elizabeth Photography, i cili ndihmoi në dokumentimin e shtatzënisë së znj. Tucci, organizoi xhirimin e fotografive të pesnjakëve./Gazeta Shneta/

Rezultate imazhesh për kim tucci

Rezultate imazhesh për kim tucci

Rezultate imazhesh për kim tucci