Haradinaj ka një mesazh për mjekët që kanë hyrë në grevë

2018-02-01 në ora 10:23

Kryeministri Ramush Haradinaj ka bërë një zotim gjatë ditës së sotme në lidhje me shëndetësinë në Kosovë.

“Qeveria e Kosovës do t’ia kthejë integritetin sistemit të shëndetësisë, duke ngritë cilësinë e shërbimeve”, ka shkruar Haradinaj.

Pas hyrjes në grevë nga kirurgët në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale në QKUK dhe atyre në Spitalin e Mitrovicës, kryeministri ka premtuar edhe paga të dinjitetshme.

“Së bashku me drejtuesit e sektorëve shëndetësorë jemi mobilizuar për paga të dinjitetshme, ndërtimin e infrastrukturës së nevojshme dhe avancimin e ligjeve në këtë fushë”, ka thënë ai.

Haradinaj sërish i ka quajtur mjekët heronj të Kosovës. /Gazeta Shneta/