Iu tha të abortonte shtatënjakët por nuk e bëri, ja se si duken ata pas 18 vitesh (VIDEO)

2017-05-09 në ora 15:56

Prapa në vitin 1997, vëmendja e gjithë botës u vu në dukje drejt një çifti, Kenny dhe Bobbi McCaughey. Domethënë, ata janë bërë një fenomen i vërtetë, kur nëna (Bobbi) lindi 7 foshnja të shëndetshme, të cilat në fakt ishin të parët shtatnjakë të mbijetuar.

Gjatë 18 viteve të fundit, ata shfaqeshin shpesh në media dhe tani, para 18 vjetorit të tyre, ata u shfaqën në një shfaqje televizive për t’i treguar botës se si duken tani dhe çfarë bëjnë ata.