Ja sa lindje janë kryer gjatë ditës së djeshme në Gjinekologji

2018-02-07 në ora 11:04

Gjatë ditës së djeshme në Klinikën e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike Universitare janë kryer 39 lindje.

Nënat kanë sjellë në jetë 25 fëmijë të gjinisë mashkullore dhe 14 vajza, shkruan Gazeta Shneta.

Me operacion cezarian kanë kryer lindjen 15 nëna.

Ndërsa për herë të parë kanë lindur fëmijë 12 nëna. /Gazeta Shneta/