Kërkohen 222 mjekë dhe 361 infermierë në QKUK (Video)

2017-07-21 në ora 08:03

Shëndetësisë së Kosovës nuk i mungojnë vetëm sigurimet shëndetësore, por edhe stafi mjekësor.

Shërbimit Spitalor Universitar i Kosovës, ka kërkuar rritjen e stafit, por Ministria e Shëndetësisë, për këtë vit ka lejuar vetëm rritjen e numrit të mjekëve, por jo edhe stafit përcjellës.

Kronikën e plotë e gjeni në linkun poshtë: