Kreu 20 operime për shkak të infeksionit të trurit, 14 vite më vonë… (Foto)

2017-05-24 në ora 14:29
Kur Taylin McGill ishte 10 ditëshe, mjekët zbuluan se diçka nuk shkonte me të.

Ajo u diagnostifikua me infeksion të trurit, ka 20 operime, ndërsa 14 vite më vonë ajo ka një jetë të mrekullueshme, transmeton lajmi.net

Në dukje të parë, kjo 14 vjeçare duket si çdo adoleshente tjetër.

Por sapo të kuptoni se ajo ka kaluar nëpër 20 operime, duke përfshirë 14 procedura për trurin dhe vizita në së paku 16 departamente të spitalit të fëmijëve në Kanada, do të mbetni pa fjalë.

Tani, familja e saj janë të lumtur me të, ndërsa ajo është më e fuqishme se asnjëherë më parë për të përballuar jetën.