Lejleku i QKUK-së: Ja sa nëna kanë lindur bebet në Gjinekologji

2018-06-08 në ora 09:16

Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme kanë kryer lindjen gjithsej 42 nëna.

Gjysma prej tyre kanë lindur djem dhe gjysma vajza, shkruan Gazeta Shneta.

Me operacion cezarian kanë sjellë në jetë fëmijët e tyre 11 nëna.

Ndërsa për herë të parë kanë marr ‘titullin’ nënë 16 gra. /Gazeta Shneta/