Mamitë kërkojnë nga Ahmeti këshillimore nëpër QMF

2017-10-26 në ora 11:17

Shoqata e Mamive të Kosovës janë takuar sot me kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Kryetarja  e shoqatës, Magbule Elezi, dhe mamitë Razije Musa dhe Shehrije Iberdemaj, kanë kërkuar nga Ahmeti funksionializimin e këshillimoreve nëpër Qendrat e Mjekësisë Familjare, transmeton Gazeta Shneta.

Mamitë po ashtu kanë kërkuar nga Ahmeti edhe shërbimet e patronazhit apo vizitave të lehonave nëpër shtëpitë e tyre.

Së bashku me mamitë, në takim ka qenë edhe themeluesja e shoqatës “Down Syndrome Kosova”, Leonora Shabani-Bajraktari. /Gazeta Shneta/