Mendoj se kishte binjakë, por doktorët i treguan diçka që e bëri atë të qajë

2017-05-27 në ora 16:53

Për një martesë që dëshiron të formojë një familje, nuk ka lajm më të mirë sesa të dëgjojnë se do të bëhen prindër. Pa dyshim, kur dëgjojnë lajmin, shumë nuk mund të përmbajnë lotët e emocioneve. Duke e ditur se një anëtar i ri do të vijë në familje është një bekim i vërtetë. Megjithatë, jeta ka një sens të mirë humori dhe për këtë arsye, ndonjëherë na jep surpriza të papritura.

Ky është rasti i Alexa dhe Antonin Kinova. Të dy ishin bërë prindër të një krijese të bukur, disa vite më parë. Megjithatë, ata përsëri morën lajmin se ata do të bëheshin përsëri prindër. Të dy ishin shumë të ngazëllyer, pasi ata mund t’i japnin një vëlla për fëmijën e tyre të parë.

Gjatë shtatzënisë, gjithçka ishte duke shkuar mirë me Alexa-n. Në vizitën e parë mjekësore, gruaja iu nënshtrua një ekosonogrami kur .papritur mjeku vërejti në ekran se nuk kishte një fetus, por dy. Çifti do të bëhej prindër i binjakeve. Megjithëse çifti nuk priste një lajm të mirë, ata ishin shumë të lumtur, sepse dëshira e tyre ishte që të kishin 3 fëmijë dhe, me sa duket, gjithçka po shkonte siç duhet.

Pas disa kohësh, gruaja kthehet në spital për të qenë në dijëni të zhvillimit të shtatzënisë së saj. Megjithatë, surpriza vazhdoi të shfaqej. Në vizitën e tij të dytë, një anëtar i tretë u vu re në mitër. Me ekosonogramin e ardhshëm u shfaq një i katërt dhe në një tjetër u vërejt një 5 fetus që po zhvillohet në bark. Të frikësuar dhe akoma të ngazëllyer, çifti nuk e dinte më mirë se çfarë të bënte.

Deri në verën e vitit 2013, Alexa dhe Antonin u bënë prindërit e pesënjakëve për herë të parë në Çeki. Kjo ngjarje ishte historike për të dy prindërit dhe kombin. Lindja ndodhi pa asnjë problem dhe ishte krejtësisht natyrale. Ajo që është e habitshme për rastin është se kjo shtatzënie ka qenë një produkt i dashurisë që çifti ndjeu, ndryshe nga pesëdhjetë të tjera që kishin qenë fryt i fekondimit in vitro.

Sot, çifti është duke rritur Alex, Deniel, Michael, Martin dhe Terezka, si dhe fëmijën i tyre të parë. Padyshim që të dy ndjejnë bekim nga Perëndia duke i dhënë atij një privilegj të tillë të madh dhe duke qenë falenderues atij që i dha më shumë se sa ata kishin kërkuar./Gazeta Shneta/