Në Gjinekologji 10 nëna kanë lindur me prerje cezariane

2017-05-15 në ora 08:08

Në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, gjatë ditës së djeshme kanë lindur 23 bebe.

Prej tyre janë 10 djem dhe 13 vajza, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas raportit, 10 nëna kanë lindur me prerje cezariane dhe 11 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/