Nëna e la beben e saj të qëndrojë me qenin e rrezikshëm, çfarë ndodhi më pas askush nuk mundi t’i besojë syve (VIDEO)

2017-05-15 në ora 16:58

Edhe pse pitbulli njihet si raca më e rrezikshme e qenve në botë, kjo video mund të jetë dëshmi se qentë dinë të bëhen të butë shpeshherë.

Caitlin ka vetëm gjashtë javë, miku dhe roja i të cilës është pitbulli me emrin Ayubrey.

Nëna e vajzës i la ata vetëm në dhomë për një moment dhe kur u kthye, ajo përjetoi një moment të mrekullueshëm.

Nëna e kësaj vajzë të ëmbël vendosi ta incizoj këtë moment dhe ta shpërndaj me pjesën tjetër të botit përmes internetit.

Shikojeni videon admiruese: