Përgatiti funeralin e foshnjës pasi i thanë se do të lind e vdekur, por pastaj i ndodhi diçka e mrekullueshme!

2017-05-15 në ora 15:53

Duke pritur që së shpejti të shkonte në lindje të parakohshme, Tammy u këshillua që të planifikonte një funeral.

Çifti nga Worcester, mori pastaj një arkivol blu, një kalë dhe një karrocë dhe madje vendosi për muzikën.

Por Tammy arriti të vonojë lindjen për pothuajse 10 javë dhe – ndërsa Jesse fillimisht nuk reagonte, mjekët u habitën kur lëshoi një thirrje të vogël në dhomën e lindjes.

Foshnja ishte vendosur në kujdesin emergjent dhe, kundër të gjitha shanseve, ai bëri një rimëkëmbje të plotë.

Prindërit e tij të përkushtuar kanë pranuar se ende nuk mund të besojnë plotësisht se ai është me të vërtetë me ta.

Tammy tha: “Ai është një mrekulli ende në mendjen time, dhe për këtë, nuk kam dyshim.”

“Të shkosh në lindje duke u thënë që të përgatitet që fëmija juaj të lind i vdekur është e tmerrshme.”

“Por, duke dalur nga ai spital me një djalë të shëndetshëm është një ëndërr që u realizua.”

Tammy went into labour with baby Jesse, pictured now aged one, 19 weeks early in February 2016

Ujërat e Tammy shpërthyen 19 javë më herët në 17 shkurt 2016, dhe u dërgua në shtëpi nga spitali për të filluar planifikimin e funeralit të tij.

Shumë spitale veprojnë një politikë në të cilën doktorët nuk do të ndërhyjnë dhe do të sigurojnë kujdes për foshnjat e lindura para 24 javësh.

Tragjikisht, çifti kishte humbur një fëmijë dhe kishte planifikuar të varroste të birin e tyre të ardhshëm në të njëjtin varr./Gazeta Shneta/