Përmbyllë punimet Kongresi i OMK-së, thyen rekordet me mbi 2 mijë pjesëmarrës

2019-10-19 në ora 20:41

Kongresi dhe Panairi i parë Mjekësor i organizuar nga Oda e Mjekëve të Kosovës ka përmbyllur punimet.

Kjo ngjarje shkencore e para e formatit të tillë e organizuar nga Oda e Mjekëve ka thyer rekordet me mbi 2 mijë pjesëmarrës brenda dy ditësh.

Kongresi dhe Panairi po përmbyllen me gala mbrëmjen e organizuar në Hotelin Emerald në Prishtinë ku do të përformoj grupi Corona.

Kujtojmë se në kongres kanë marr pjesë dhjetra ligjërues, profesorë nga universitete të njohura në SHBA, si dhe specialistë nga qendra të ndryshme të Evropës./GazetaShneta/