PhDc. Dr. Mimoza Hasimja-Syla

Specialiste e Biokimisë Klinike

Stafi Drejtues Mjekësor i Laboratorit Cambridge

Cambridge Clinical Laboratories në Kosovë dhe Shqipëri, janë degët e Cambridge Clinical Laboratories UK, një nga laboratorët më të dedikuar ndaj cilësisë dhe inovacionit në botë, me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.

“Të përkushtuar ndaj cilësisë.

Të përkushtuar ndaj jush!”

Ky slogan është synimi i secilit prej antarëve të CCL.

Ne i vlerësojmë njerëzit më të cilët punojmë, si themelin e suksesit tonë në diagnostikë.

Kjo fillon që nga Bordi drejtues mjekësor i CCL, të cilet janë të gjithë mjek të suksesshëm, me integritet dhe që duan të bëjnë diferencën në punën e tyre.  Ne jemi të dedikuar në zhvillimin e vazhdueshëm profesional të specialistëve tanë, duke e mbështetur këtë me trajnime dhe konferenca. Kjo në mënyrë që ne gjithmonë të sjellim teknologjitë dhe metodat më të reja mjekësore tek pacientët tanë.

Biografia:

PhDc. Dr. Mimoza Hasimja-Syla – Specialiste e Biokimisë Klinike

Specialiste e Biokimise Klinike ne QKUK Prishtine

PERVOJA E PUNES

GUSHT 2017- SPECIALISTE E BIOKIMISE KLINIKE, QKUK

NENTOR 2021- SPECIALISTE E BIOKIMISE KLINIKE NE LABORATORIN “CAMBRIDGE CLINICAL LABORATORIES” PRISHTINE

2011-2015 SPECIALIZANTE NE BIOKIMI KLINIKE, QKUK

2010-2011 MJEKE E PERGJITHSHME, QKMF – GJAKOVE

Edukimi

2019- PHD CANDIDATE OF BIOCHEMISTRY, SS. CYRIL AND METHODIUS UNIVERSITY – SHKUP

2011-2015 SPECIALIZIMI NE BIOKIMI KLINIKE, QKUK

2002-2009 FAKULTETI I MJEKESISE – DEGA MJEKESI E PERGJITHSHME, UNIVERSITETI I PRISHTINES

PUBLIKIME

– FREQUENCY OF IGG, IGA AND KAPPA AND LAMBDA CHAIS IN MULTIPLE MYELOMA PATIENTS IN KOSOVO

– BETA -2 MICROGLOBULIN AND RENAL FAILURE IN MULTIPLE MYELOMA

KONFERENCAT

– 4TH EFLM EUROPEAN CONFERENCE OF PREANALYTICAL PHASE. MARCH 24-25 2017 – AMSTERDAM, NETHERLANDS

– 45TH EUROPEAN CONGRESS OF THE ITALIAN SOCIETY OF CLINICAL BIOCHEMISTRY AND CLINICAL MOLECULAR BIOLOGY. MAY 19-23 2015 – MILANO, ITALY

– 22ND INTERNATIONAL CONGRESS OF CLINICAL CHEMISTRY AND LABORATORY MEDICINE OF TURKISH BIOCHEMICAL SOCIETY. JUNE 22-26 2014 – ISTANBUL, TURKEY

– 4TH KOSOVO CLINICAL BIOCHEMISTRY ASSOCIATION CONFERENCE – MAY 10 2017

– 2ND KOSOVO COSMETIC SURGERY ASSOCIATION CONFERENCE – NOVEMBER 17-18 2016

– PROFESSIONIAL CONFERENCE “THE METASTASIZING IF BREAST CANCER”

Tel: 038776757

Email: [email protected]

Social: Facebook

Rr. Sicilia, Kompleksi Lubjana, blloku B1/6 10000 Pristina, Kosovo

Postimet