Plafoni gati të bie në QKUK, rrezik për stafin dhe pacientët (Foto)

2017-05-06 në ora 09:00

Në një korridor ndërmjet klinikës së Kardiologjisë dhe asaj të Kirurgjisë, plafoni është shkëputur pothuajse nga muri.

Siç shihet në disa fotografi të dërguara nga një lexues, plafoni është gati të bie, raporton Gazeta Shneta.

Me këtë anashkalim rrezikohen stafi dhe pacientët të cilët kalojnë në këtë korridor.

Incidentet e tilla janë të shpeshta në ndërtesat e klinikave në QKUK. /Gazeta Shneta/