Prindërit ndërrojnë rolin me fëmijët e tyre, iu tregojnë se si është të ‘lazdrohesh’ (Video)

2017-05-14 në ora 14:41

Një grup i prindërve kishte vendosur për t’ju treguar fëmijëve të tyre se si është t’i shohësh ata duke u lazdruar, kështu që ata filluan të bëjnë veprime të ndryshim fëmijërore nëpër shtëpi.

Nënat dhe baballarët kishin filluar të bërtasin, të hidhen dhe të bënin gjeste të ndryshme mbi tryezë, transmeton Indeksonline.

E gjatë kësaj kohe, fëmijët qëndronin mbi divan dhe ishin mbetur të habitur se çfarë po ndodh me prindërit e tyre.

Nuk jemi të sigurt nëse kjo ka funksionuar që t’i jepnin mësim fëmijëve të tyre dhe që të mos bëjnë më ata gjeste të tilla, megjithatë ata kanë tentuar që të bëjnë këtë gjë./Indeksonline/

Shikoni videon: