Radiologët kanë kryer 27 Rezonanca Magnetike për 24 orë

2019-01-28 në ora 08:12

Në Klinikën e Radiologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) në 24 orët e fundit janë kryer qindra shërbime radiologjike.

Sipas raportit të kësaj klinike, vetëm për 24 orë janë kryer 321 radiografi (RTG), 73 Tomografi të Kompjuterizuara (CT), 27 Rezonanca Magnetike (MRI), 11 Mamografi, 92 Eho Abdominal, 9 Eho Gjiri, 5 Biopsi dhe 5 Angio CT. /Gazeta Shneta/