Raportohet e zhdukur një 16-vjeçare në Prishtinë

2017-03-01 në ora 13:52

Me datë 27 shkurt, është raportuar për një person të zhdukur.

Raporti i policisë bënë të ditur se bëhet fjalë për një vajzë të moshës 16 vjeçare.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Anton Arapi”, në Prishtinë, ku një nënë e ka raportuar në polici zhdukjen e saj.

Ajo ka treguar se nga data e lartcekur, vajza e saj ka dalë nga shtëpia dhe ende nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.