Rasti i parë, lind një foshnje vetëm 525 gram

2017-06-01 në ora 20:22

Diçka e pazakontë ka ndodhur në Kimberley, pasi atje ka lindur foshnja me peshë 525 gramësh.

Kjo ka ndodhur saktësisht në një gjendje kur nëna e saj nxitoi në spitalin Kakamas teksa dhe lindi foshnjën në mes javës së 22 dhe 25-të të shtatzënisë, njofton Klan Kosova.

Foshnja lindi madje gjatë rrugës në autoambulancë, ka raportuar nëna e tij e cila shtoi se kur mjekët e panë atë dhe foshnjën e saj mbetën të shokuar.

Mrekullisht Lee-Anne Adonis, tashmë peshon 625 gramë e që mjekët thanë se ai nuk ka asnjë problem shëndetësor madje do të zhvillohet sikurse të gjithë fëmijët e tjerë.