T’i japësh gji fëmijës në ditën e martesës

2017-05-15 në ora 19:04

Dita e martesës është një ditë shumë e lumtur për të gjithë femrat, por për këto vajza ka qenë e vecantë pasi kanë ushqyer foshnjat e tyre me gji gjatë përgatitjeve.

Edhe pse të zëna me punë të ndryshme si grimi, flokët apo veshja, si dhe në ceremoni të gjitha kanë gjetur momentin e duhur që të kujdesen për shëndetin e fëmijëve.

Në disa fotografi të publikuara, duket qartë se sa e vecantë është lidhja midis nënës dhe fëmijës.

/oranews.tv/