Tuna vjen me një video emocionale pasi u bë nënë

2017-05-17 në ora 20:31

Altuna Sejdi – Tuna, ka lansuar një video në instagram ku ka falënderuar të gjithë ata që u përkujdesen që lindja e saj të shkojë mirë

E sapobëra nënë, Tuna nuk i ka harruar ekipin e gjinekologjisë së spitalit të Shkupit, ku me anë të një video emocionuese i ka falënderuar ata për gjithçka kanë bërë për të.

Këngëtarja ka shkruar se ky është një falënderim special për të gjithë ekipin e spitalit ku ajo ka lindur.

“Prim-Dr Mendu Jegeni, gjinekolog, Dr Elma Abdulla Hasanagovski, gjinekologe, Prof. D-r Katica Piperkova, neonatolog dhe Dr Lidija Palashevska, anasteziologe, keni falënderimet me të ngrohta për kujdesin e juaj profesionl që ma keni dhënë mua dhe bebes tonë”.

Tuna para disa javë është bërë nënë dhe duket nga postimet se është duke e shijuar këtë gjë në maksimum. /GazetaExpress/