Vetura zyrtare e MSH-së e bllokon hyrjen e Kirurgjisë në QKUK (Foto)

2017-03-10 në ora 11:16

Një veturë me targa zyrtare të Ministrisë së Shëndetësisë, pothuajse e ka bllokuar hyrjen në Klinikën e Kirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Siç shihet në një denoncim me fotografi nga një lexues, vetura e tipit Volkswagen Touareg, është parkuar në hyrje të klinikës, duke ngushtuar hapësirën për pacientët, shkruan Gazeta Shneta.

Vetura sipas targave dhe Udhëzimit Administrativ 14/2009 të MPB-së, i takon Ministrisë së Shëndetësisë.

Sipas lexuesit, kjo nuk është hera e parë që kjo veturë parkohet në të njëjtin vend.

Në hapësirat e QKUK-së ka mjaft vendparkime për vetura. Madje një parking të vetin e ka edhe klinika e Kirurgjisë, por që si duket zyrtarët e shëndetësisë kanë përtuar të ecin disa metra tutje.

Gazeta Shneta ka raportuar edhe më herët për kaosin e veturave në QKUK.

Hapësirat dhe rrugët brenda Qendrës Klinike Universitare shpeshherë mbingarkohen edhe nga veturat e familjarëve të pacientëve. /Gazeta Shneta/