10 foto të Tunës, Patrisit dhe djalit të tyre

2017-05-19 në ora 08:53

Çifti i njohur duket se po shijojnë në maksimum kohën me djalin e tyre.

Padyshim që ardhja e Tianit në jetë duket se ka gëzuar tej mase Tunën dhe Patrisin.

Tuna nuk po tregohet edhe shumë aktive në rrjtete sociale dhe paraqitje që nga lindja e djalit të saj, kjo sepse përkushtimi ndaj Tianit të vogël dhe kujdesit ndaj tij këngëtares po i merr shumë kohë.