10 pacientë me Covid nga Shqipëria po marrin trajtim në spitalet e përgjithshme

2021-10-14 në ora 13:33

10 pacientë të infektuar me Covid nga Shqipëria po marrin trajtim në spitalet e përgjithshme, konkretisht në Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit dhe të Gjakovës.

Në anën tjetër, në klinikat Covid të QKUK-së dhe spialet e përgjithshme po trajtohen 88 pacientë me Covid, prej tyre 52 janë me oksigjeno-terapi dhe tre në kujdes intensive shkruan Gazeta Shneta.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 18  pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 4 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 26 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive,  4  pacientë

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 8 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë

Spitali i Ferizajt, 11  pacientë./Gazeta Shneta/