11 fotografi të mrekullueshme të binjakëve të bashkuar, para dhe pas ndarjes

2017-07-17 në ora 16:13

Vetëm katër muajsh, binjakët e bashkuara Maria Klara dhe Maria Santana i janë nënshtruar një operacioni të ndarjes në Brazil. Operacioni zgjati gjashtë orë dhe ishte tërësisht i suksesshëm, foshnjet që shërohen në spital kanë qenë të fotografuara nga Mateus Andre dhe janë një kronikë e mahnitshme e shërimit të tyre.

“Fotografimi i foshnjeve pas ndarjes është një amanet i shpresës” thotë Andre.

Fotot janë të mrekulueshme, vajzat janë të bukura ndërsa prindërit e tyre janë të gëzuar tej mase që munden t`i përqafojnë veç e veç. Shikoni fotot e mëposhtme:

4