138 pacientë të sëmurë me Covid-19 po trajtohen në QKUK dhe spitale

2021-06-02 në ora 13:20

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar ka njoftuar se në klinikat e QKUK-së dhe spitale po trajtohen 138 pacientë të sëmurë me Covid-19.

Prej tyre, 57 janë të konfirmuar me COVID-19, 3 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 99 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 86 pacientë: Klinika Infektive, 23 pacientë, 1 është në gjendje të rëndë; Klinika e Pulmologjisë, 62 pacientë dhe Klinika e Pediatrisë, 1 pacient.

Ndërkaq në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 52 pacientë. /Gazeta Shneta/