42 gra sollën në jetë bebe gjatë ditës së djeshme në Gjinekologji

2017-04-21 në ora 08:25

Numër i konsiderueshëm i bebeve kanë lindur dje në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK.

42 gra kanë sjellë në jetë bebe sipas raportit të klinikës, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas gjinisë, janë 26 djem e 16 vajza.

21 gra kanë lindur me prerje cezariane dhe 19 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/