8-vjeçarja ndihmon nënën të lind, e cila kishte përjetuar 3 aborte më parë

2018-02-13 në ora 20:39

Një nënë ka shpërndarë një moment të bukur, pasi që vajza e saj 8-vjeçare luajti një rol të rëndësishëm në lindjen e vajzës së saj. Kjo nënë kishte përjetuar tri aborte spontane paraprakisht.

Keslet Davis është një nënë 29-vjeçare e tre fëmijëve nga Gilberti i Arizonës, transmeton Gazeta Shneta.

Kur Kesley zbuloi se nëna e saj do të lind vajzën e tretë në ditën e Krishtlindjeve vitin e kaluar, Brooke ishte gati të merrte përsipër një rol të rëndësishëm në dhomën e lindjes.

Gjatë 36 orëve të lindjes, Brooke siguroi që nëna e saj të ndjehej sa më rehat që të jetë e mundur, duke i masazhuar këmbët dhe duke fërkuar kokën e saj me qetësi.

Së bashku me babain e saj, Brooke i vendosi duart nën motrën e saj të vogël, pasi i tërë trupi i vajzës doli nga vagina e nënës.

Brooke u emocionua tejmase nga e gjithë përvoja, duke e përshkruar motrën e saj të si “perfekte”, Kelsey shkroi në Love What Matters.