Akti heroik që ka bërë ky djalosh për nënën e tij, do t’iu befasojë!

2017-05-18 në ora 16:09

Një djalosh pesë vjeçarë thirri ambulancën për të shpëtuar nënën e saj, të cilës i kishte rënë të fikët.

Gemma Harris, 30 vjeç, morri në thua shkallëve dhe mbeti pa ndjenja shkruan The Sun, transmeton Gazeta Shneta.

Kur ajo erdhi në vete dëgjoi djalin e saj të guximshëm, Alfie, duke thirrur me qetësi ambulancën – një aftësi që ai kishte mësuar duke shikuar filmin vizatimorë të tij të preferuar.

Ajo tha: “Po të mos kishte qenë për Alfien, nuk e di se çfarë do të kisha bërë. Unë nuk mund ta arrija telefonin.”

“Deri më sot, unë nuk mendoj se Alfie e kupton se ai e shpëtoi jetën time.

“Ai mendon se nuk ishte punë e madhe, por ai është një superhero”./Gazeta Shneta/