Analizat që ndihmojnë në diagnostikimin dhe trajtimin e diabetit – VitaLab

2021-05-04 në ora 11:28

Diabeti apo sëmundja e sheqerit, është një çrregullim metabolik që karakterizohet nga rezistenca në veprimin e insulinës, deficitit të insulinës apo kombinimi i këtyre dy faktorëve së bashku.

Testimi i sheqerit në gjak (glukozës) është një proces shumë i rëndësishëm i kujdesit për diabetin, e që mund të jetë poashtu mjaft i rëndësishëm edhe në menaxhimin e planit tuaj të trajtimit dhe parandalimin e ndërlikimeve të diabetit.

Në laboratorin tonë kryejmë të gjitha llojet e analizave që janë të rëndësishme në diagnostifikimin dhe trajtimin e diabetit, si:

✅ Glecemi

✅ HbA1c (Hb glikoziluar)

✅ OGTT

✅ Insulina

✅ C-Peptidi

✅ IAA

✅ Anti – GAD

✅ ICA

✅ IGF1

Për më shumë informata në lidhje me këto analiza apo edhe analizat tjera, na shkruani në Facebook & Instagram, apo na vizitoni direkt në dy laboratorët tanë:

💢 Prishtinë: rr. Muslim Mulliqi, Ulpiana D-2 Hyrja VI nr. 1, përballë QKUK-së – ☎ 044 222 842

💢 Podujevë: rr. 20 Qershori, përballë Spitalit – ☎ 044 597 035

Artikull i sponsorizuar