Arsyeja shokuese përse duhet që fëmija juaj të ecë zbathur

2018-07-29 në ora 11:25

Kudo në natyrë por edhe në shtëpi, qëndrimi zbathur i fëmijëve ndihmon jashtëzakonisht shumë në zhvillimin e trupit të tyre.

Kjo për shkak  se arrijnë të ndjejnë më shumë këmbën dhe ta mbajnë më mirë ekuilibrin, pastaj startin atletik si dhe hedhjet janë shumë më të mira kur foshnja juaj shkon më shumë zbathur.

Përveç përfitimeve të zhvillimit të trupit dhe në përgjithësi të muskujve, qëndrimi zbathur i foshnjës suaj ndihmon edhe që foshnja juaj të ketë imunitet më të fortë dhe mikroqarkullim shumë më të mirë të gjakut.

Ky apel që fëmijët të qëndrojnë zbathur shkon për prindërit të cilët duhet ta kenë parasysh këtë detaj shumë inetersant./Metro/