Artistja që mundë depresionin përmes artit

2018-04-02 në ora 11:23

Rreth një vit e gjysmë më parë, isha në depresion … dhe më pas gjeta vizatimin. Në fillim, ishte e thjeshtë për mua, dhe fillova t’i fusja të gjitha mendimet dhe ndjenjat e mia në të.

Ishte shumë e rehatshme për të gjetur një rrugëdalje nga errësira, ka shumë mënyra të ndryshme, arti im ishte i imi dhe unë shpresoj se do të ndjeni diçka!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

/ Gazeta Shneta