Blero nuk u ftua në ditëlindjen e Tarës, ja çfarë bën ai

2018-04-27 në ora 20:32

Tarës , vajzës së aktores Teuta Krasniqi dhe këngëtarit Blerim Muharremi, i është përgatitur një festë e madhe falë ditëlindjes së saj.

Gjithçka e menduar deri në detaje në Grand Decor mbeti festë më private për faktin se nuk u postuan shumë nga ky event.

Sidoqoftë, Prive zbuloi se ndryshe prej viteve paraprake, kësaj rradhe ditëlindja se ka bërë bashkë me pjesën tjetër, Bleron.

Ai nuk u ftua fare por edhe në këtë situatë, këngëtari duket të ketë pasur zgjidhjen e tij.

Pasdite vonë, ai ka organizuar një festë të vogël për vajzën në një prej restoranteve të kryeqytetit, me ç’rast ka ndarë edhe një foto me ndjekësit.

Nga festa të dyfishta, i humbur s’është askush!