Britanikët ndër njerëzit më të dëshpëruar në botën perëndimore për pakënaqësi në punë

2017-09-13 në ora 07:02

Njerëzit në Britani të Madhe janë ndër më të depresionuarit në botën e zhvilluar ndërsa ballafaqohen me probleme të tilla si pakënaqësia e punës, sipas renditjes së re ndërkombëtare.

Përqindjet më të mëdha të burrave dhe grave raportojnë vuajtje nga gjendja e dobësuar krahasuar me shumë vende të tjera.

Britania e Madhe renditet e shtatë e përbër nga 25 vende për të rriturit që raportojnë se kanë depresion – më shumë se dyfishi i normave në vendet, përfshirë Poloninë, Italinë, Greqinë dhe Republikën Sllovake.