Bukuria dhe mrekullia e të posalindurve në gjumë (Foto)

2017-03-11 në ora 15:38

Këto foshnja vetëm sa i janë bashkuar botës, por që tani ato po tregojnë personalitetet e tyre engjellore derisa flenë.

Fotografitë e mëposhtme, shfaqin foshnjat me emocionet e tyre të ditëve të para të jetës.

Fotografitë janë bërë nga fotografja Sandi Ford, e cili ka nxjerrë fotografitë duke i pozicionuar të posalindurit në pozicione të ndryshme, derisa ata flenë të qetë.

Sandi thotë: “Bebet janë shumë të bukura dhe të pafajshme, dhe fëmijët janë plotë jetë e hare, kjo është ajo që më shtyen t’i fotografoj.”