Burri i bën një foto gruas së tij shtatëzënë, por kap diçka mahnitëse në prapavijë (Video)

2017-11-16 në ora 18:01

Angeline Mozer ka qenë në muajin e nëntë të shtatzënisë kur e ka realizuar këtë fotografi. Sidoqoftë, Dave, burri i saj, pa diçka të mahnitshme që kishte ndodhur në çastin e shkrepjes së fotos.

Për fatin e tyre të mirë, një delfin ishte shfaqur në kohën e duhur. Çifti ishte mjaft i lumtur që një delfin kishte bërë gjuajtjen e tij, me ç’rast ka dalë edhe në foto.

Shikojeni videon e mëposhtme dhe mahnituni me delfinin.