Çfarë ndodhë me vaginën tuaj kur nuk keni marrëdhënie seksuale për një kohë të gjatë

2020-07-14 në ora 23:33

Për shumë beqarë, izolimi i vetvetës ka nënkuptuar abstenimin nga seksi, pavarësisht nëse ata kanë praktikuar distancën fizike për arsye sigurie apo thjeshtë nuk ndjehen të sigurt gjatë kësaj kohe.

Sipas Dr. Bal Pawa, themelues i Klinikës së Grave, vaginat janë një strukturë e ngjashme me tubin që lidh vaginën deri në qafën e mitrës, transmeton Gazeta Shneta.

Ndërsa doktor Pawa pretendon se palosjet e vaginës normalisht janë shembur, ato mund të zgjerohen për të akomoduar një fëmijë të madh ose të mbajnë një tampon në vend.

Sipas tij, shkëputja nga seksi depërtues nuk bën që vagina të forcohet në mënyrë universale. Sidoqoftë, nëse ndjeheni sikur jeni më të fortë pas një ndërprerje seksi kjo mund të ndodhë sepse nuk keni qenë duke e ushtruar pë një kohë të gjatë.

Gjithashtu, mos u shqetësoni që himeni juaj të rritet përsëri, ky është një mit. Edhe kur nuk keni marrëdhënie seksuale vezoret tuaja vazhdojnë të prodhojnë hormone skesuale, të cilat bëjnë që indet të mbeten të lagështa dhe fleksibile. Ju ende keni një furnizim normal të gjakut në atë zonë. /GazetaShneta/