Demaku për Hetem Ramadanin: E kemi huq dhe e kemi huq keq medicinën

2018-07-26 në ora 20:06

Pasi ka dalur publikisht në medie dhe filloi të merr vëmendjen e shumë njerzëve, Hetem Ramadani dhe metoda e tij e trajtimit mjekësorë pa asnjë lloj ndërhyrje.

Së fundmi shkrimtari Daut Demaku ka thënë se ai ka pranuar shumë thirrje ku njerëzit kërkonin të dinin mendimin e tij në lidhje me Hetem Ramadanin.

“E kemi huq dhe e kemi huq keq medicinën. E kemi huq jetën, me ligjet e jetës nuk jemi kurrkund. Medicina bazike themelore e jetës njerëzore është ushqimi. Janë katër pozicione të medicinës, është frymëmarrja, ushqimi, gjumi dhe gjendja mentale. Kur njëra prej këtyre çalon atëherë medicina zyrtare e që është alternative duhet me ardhur në ndihmë”, ka thënë ndër të tjerash Demaku.

Derisa kujtojmë që Hetem Ramadani ka hedhur poshtë teoritë mejkësore konvencionale duke thënë se shërimi mund të arrihet edhe pa asnjë lloj ndërhyrje./Metro/