Dhjetëra gra të virgjëra kanë lindur fëmijë, ja për çfarë arsye

2017-05-15 në ora 07:27

Sipas mjekëve, gratë janë duke lindur fëmijë pas tretmaneve IVF, pavarësisht faktit se nuk kanë pasur ndonjëherë marrëdhënie seksuale,

25 gra në UK, të gjitha që kanë qenë heteroseksuale apo kanë qenë në të 20’tat e tyre, janë prirur të pranojnë procedurën IVF për të qenë nëna, për këto pesë vitet e fundit, kanë thënë mjekët për TheMail, transmeton lajmi.net.

Disa gra të cilat kanë pasur ‘lindje virgjine’ kanë thënë se e kanë marrë këtë vendim për shkak se janë duke pritur për partnerin e duhur- ndërkaq disa të tjera thonë se kanë frikë nga komplikimet që mund të kenë gjatë marrëdhënies.

Ndonëse është mësuar që lindja të bëhet tradicionalisht në një familje, këto gra qëndrojnë mirë emocionalisht dhe financiarisht në krahasim më të tjerat që janë ndarë me partnerët e tyre pasi kanë lindur foshnjet.