Dita e parë e babait vetëm me foshnjën e tij – video mahnitëse

2017-03-26 në ora 11:11

A e keni menduar se si e kalon partneri juaj i vetëm një ditë me bebën tuaj? Mendoni se do ta lë diçka keq?

Absolutisht jo! Jo më kot thonë se baballarët janë gjithmonë më praktikë dhe nuk i komplikojnë shumë gjërat, shkruan Gazeta Shneta.

E, videoja e mëposhtme tregon se si e kalon një ditë babai i vetëm me bebën e tij. /Gazeta Shneta/

Dita e parë e babit vetëm me foshnjën e tij ! Jo më kot thonë se baballarët janë gjithmonë më praktik. 🙂

Posted by Këshilla për shtatzënat – Gazeta Shneta on 21.05.2016