Djali dhe gruaja e tij, e lanë nënën 82 vjeçare jashtë shtëpisë për tri ditë (Foto)

2017-04-20 në ora 12:28

Një nënë 82 vjeçare u gjet e lënë jashtë shtëpisë së saj për tri ditë në Kinë, pasi fëmijët e saj nuk u pajtuan mes vete për koston e kujdesit ndaj saj.

Djali me ndihmën e gruas së tij hodhi nënën e tij jashtë shtëpisë së saj në Yangzhou, provincën Zhejiang më 17 prill pasi ajo refuzoi t’ua jepte pensionin.

Ajo mbeti jashtë shtëpisë për tri ditë, derisa policia lokale u detyruan të intervenojnë, transmeton Gazeta Express.

Sipas raporteve, gruaja nuk mund të ecte vetëm dhe ishte dëgjuar duke qarë nga kalimtarët.