Dy këngëtaret shqiptare shtatzënë, dalin me bashkëshortët e tyre! (Foto)

2017-07-25 në ora 20:19

Janë që të dyja shtatzënë.

Por, jo vetëm kjo gjë i bënë bashkë Leonora Poloska dhe Monika Salihun.

Ato kanë një miqësi të mirë mes vete dhe një gjë të tillë i lidhë edhe dy bashkëshortët e tyre.

Dy çiftet kanë dalë bashkë dhe shihen teksa po argëtoheshin në shoqërinë e njëri-tjetrin.

Mirëpo, një tjetër detaj që vërehet është se dy këngëtaret shtatzënë dukeshin shumë bukur në muajt e shtatzënisë./Lajmi.net/