E mrekullueshme: Bebja në bark luan me babain e saj përmes prekjeve (VIDEO)

2017-05-09 në ora 18:39

Shqelmimet e bebeve janë të pranishme gjatë shtatzënisë, e sidomos në trimestrin e tretë. Siç e kemi cekur edhe në artikujt më herët, kontakti mes babait dhe bebes ende pa lindur, mund të ekzistojë.

Këtë e vërteton mjaft mirë videoja në vijim, ku babai me foshnjën ende të pa lindur kontaktojnë përmes prekjeve./Gazeta Shneta/