E rrallë: Kjo është foshnja që ka lindur me dy fytyra

2018-07-23 në ora 20:43

Një fëmijë ka lindur në Indonezi me dy fytyra pasi binjaku i tij nuk u zhvillua siç duhet në mitër.

Foshnja Dy-mujore, nga Batam, një qytet në Indonezi rreth 32 milje në të gjithë detin nga Singapori, ka dy fytyra dhe dy tru, por vetëm një kokë, transmeton Gazeta Shneta.

Komplikimi e ka lënë atë duke vuajtur nga një gjendje e mundshme fatale e trurit, e cila po kërkon rikrijimin e lëngjeve trupore.

Edhe pse ai ka vetëm një trup me dy krahë dhe dy këmbë, ai është teknikisht një binjak i lidhur – një gjendje që prek një në çdo 250,000 lindje.

Në kokën e tij ai ka trupin e një vëllai që nuk e ka rritur trupin e tij në mitër, sepse veza e nënës së tyre nuk u nda plotësisht në dy gjatë shtatzënisë.

Prindërit e tij, tani dëshirojnë të ndihmojnë në shpëtimin e jetës së djalit të tyre, pasi mjekët vendorë u thanë se nuk ishin në gjendje të vepronin./Gazeta Shneta/

Gilang cannot be breastfed because of his condition so must be fed through a tube, and also has a  condition called hydrocephalus, which is caused by a build-up of fluid in the brain (pictured: Gilang's mother Ernilasari)

Two-month-old Gilang Andika, from Batam in Indonesia, was born with two faces and two brains because he is a conjoined twin, however his sibling did not develop a body