E rrallë: Nëna i nxjerr vet bebet nga stomaku me prerje cezariane (Foto)

2017-05-15 në ora 12:24

Një nënë në Australi vendosi që të lindë vetë fëmijët, edhe pse me operacion cezarian.

Gerri Wolfe, 41 vjec, gjithmonë kishte dashur të lindte beben e saj natyralisht.

Por mjekët i thanë se një nga binjakët po ushtronte presion mbi plagën e cezarianit të mëparshëm dhe lindja natyrale ishte e rrezikshme.

Atëherë ajo filloi të mendonte se si të ishte e pranishme.

Sipas Mirror, ajo mësoi për një procedurë, të quajtur Cezariani i Asistuar nga Nëna, ku duart e mamasë drejtohen nga mjekët për të kapur beben, ndërsa del nga stomaku.

Ajo uli duart poshtë, ndjeu beben dhe e nxori.

Një minutë më vonë bëri të njëjtën gjë edhe me beben tjetër.

Mrs Wolfe is used to getting what she wants. 'It's my body, it's my birth, it's my baby,' she said

Mrs Wolfe said it was a wonderfully personal moment - just as if she had a natural birth. 'This was much more personal,' she said